VIP Program

Szeretnék Veletek megosztani egy különleges kezdeményezést, amelynek mint sportfogadó, Ti is részese lehetek, annak érdekében, hogy a profitodat maximalizáld.

A sportfogadás világa, egy nagyon speciális környezet. A legjobb ingyenes tipp ajánló oldalak általában 40-50%-os találati aránnyal működnek, míg a fizetős oldalak nagy része 55-60%-ban hoz jó tippeket. A fizetős tipster oldalak tehát, már tudnak profitot generálni, azonban ez a folyamat igen lassú. A másik gyengeségük ezeknek az oldalaknak és a legtöbb ún. gyűjtögető sportfogadónak, hogy nagyon alacsony odds-okkal dolgozik (1,10 – 1,20). Így ha nyer is a tipp, kicsi a megtérülés.
Rólunk;
vip-tippekNéhányan akik aktív sportfogadók vagyunk, szerettünk volna találni egy olyan forrást, ahonnan a lehető legjobb tippek érkeznek jó találati aránnyal és magas odds-sal.Ha minden igaz, megtaláltuk.

Egy Angol oldalról van szó, amelynek a tevékenységét (tehát a tippjeit) külső, független cég ellenőrzi, monitoringozza. Ezáltal biztosítva, hogy az általa adott tippek s így a statisztikája is a valóságot tükrözi. Az oldal 75-90%-ban nyerő tippeket hoz. Lényegében 10 tippből 8 biztosan nyer. Ez valljuk be, elég jó. Az átlagos odds egyébként 1,50-2.40 között van. Tehát, szinte mindig megduplázhatod a pénzed. Egy ilyen minőségi, megbízható és valóban prémium tipster azonban nem olcsó.

Mivel az átlag embernek nincs több tízezer forintja néhány tippre, páran összefogtunk és a következő megoldást fogjuk megvalósítani:
Létrehozunk egy csoportot, ahol mindenki egyenlő társ, befektető. A csoport maximális létszámát 50 főben képzeljük el. Azért, mert ha ettől többen vagyunk, az már ellenőrizhetetlen tömeg. A heti tipp csomag árát (mely naponta általában 2-3 tipp) és a napi kínálatnak megfelelően kb 10-15 db kisebb 1.20-1.30 odds tipp amelyet 40 fizetős tag felett ingyenesen közzétesszük az oldalon, ezt együtt fogjuk összerakni. Ez fejenként 10 eurót jelent egy hétre. Forintban nagyjából 3000 Ft. Ez a sportfogadás világában aprópénz.

Tehát, közösen befizetjük a tippek árát, közösen vállaljuk a terhet. Mindenki megkapja a tippeket hetente (bejelentkezési kódot email-ben) és saját belátása szerint, saját kasszájához mérten teszi meg a fogadást és profitál.
Ami még fontos: nem vered Magad költségekbe. Soha nem 1 vagy 2 havi csomag árát rakjuk össze, hogy egyben ki kellene fizetned több százezreket. Mindig csak a következő 1 heti csomag árát adjuk be a közösbe. A pénzt elutaljuk, a tippek megérkeznek és miután profiltálunk, akkor rakjuk össze a következő havi tippek árát. Mondhatni ugyanazt a 3000 Ft-ot forgatva vesszük meg a következő sorozatot.
Összefoglalva:
– a csoport kis létszámú, ellenőrizhető összetartó közösség
– minden tagja egyenlő, közös céllal, érdekkel és közös tehervállalással
– hosszútávon gondolkodó, higgadt emberekről van szó
– a sportfogadást nem az izgalomért és nem szimpátiából csináljuk, hanem befektetésként, profitért
– a forrás külső, hivatásos cég által ellenőrzött megbízható tipster oldal
– min. 75%-os találati aránnyal működik, általában 1,50-2,40 szorzókkal
– a profit biztos, kiszámítható és tervezhetőtippmix-tippek

Ha úgy gondolod, Te is szeretnél csatlakozni ehhez az elit csoporthoz, jelezz vissza. A csoport 2015 Október 1-én indul. Bízom benne, hogy a leírtak elnyerik a tetszésed! Fizetés Paypal számlára!
Fizetős VIP Tippek Elérhetõsége ===> VIP Tippek

Ha szeretnéd kipróbálni írj nekünk.
VIP TippmixTippek.net ahol új dimenzióba lép a sportfogadás!

Üdv: Ferenc

Posted in Tenisz Tippek