Üdvözlöm a VIP Fogadási Tippek oldalán!
A tippmixtippek.net, Magyarországon hivatalosan működő, engedélyezett tevékenységi körrel ellátott, sportfogadási tippeket kínáló oldal! Ha ön, már nyert sportfogadáson kisebb – nagyobb összegeket és úgy gondolja érdemes a továbbiakban is ezzel a komoly pénzforgalmi játékkal foglalkozni. Vagy ha még csak most ismerkedik a hazai Tippmix vagy online sportfogadási oldalak kínálatával.

Miért válasszon minket?

 • Ha elege van az ingyenes weboldalakból, amiket 15-17 évesek csinálnak (tisztelet a kivételeknek), mivel azt hiszik, hogy nyertek pár ezer forintot akkor már értenek, a dologhoz emiatt dobálják a semmit érő „elemzett tippnek” nem nevezhető valamit.
 • Az itt leírt tippeket előzetesen, elemeztük, kibeszéltük, tájékozódtunk a csapatok állapotáról ezek alapján állítottuk össze a tippjeinket.
 • Általános elmondható, hogy a tippek 75-85% bejön.
  Ez azért lehetséges mivel mi minden csapatról igyekszünk a lehető legtöbb információt megszerezni és azokat alkalmazni egy olyan rendszerben mely még csak elméletben létezik. De még így is be – beugrik egy váratlan fordulat, mikor egy nagy csapatot megver egy kisebb, de „jobb” csapat.
 • Eddig is volt és ezután is lesz a mind a Facebook oldalunkon, mind itt a weboldalon ingyenes tippek, hogy aki nem hinne, nekünk az lássa, nem csak a levegőbe beszélünk.
 • Ha elfogadjuk azt, hogy a sport az, ami bundával erősen fűszerezett, akkor elmondható, hogy a mi nyerési mutatónk az egyik legmagasabb a „piacon”.
 • Mi nem csak azt írjuk meg a tippekben, hogy 2,5 gólnál több lesz-e vagy sem. Amit a kinti hasonló oldalak alkalmaznak, ha nem azt is, hogy mi lesz a vége, mind a normál játékidőnek, ha tét meccsről van szó, akkor a tovább jutót is megtippeljük.
 • Alacsony árkategóriák
 • Nalunk nincs olyan, hogy valaki fizet valamiért és azt nem kapja meg. Nincs olyan, mint egyes oldalakon, hogy csak fizető rendszer van kiépítve és miután a tranzakció teljes hibát ír ki az oldal közben a pénzt levették és ön nem kapott semmit.
 • A tevékenységi kör miatt el kell, hogy mondjuk nem vállalhatunk semmilyen felelősséget, az itt leírt tippekért, hogy azok bejönnek-e vagy sem, mivel erre nem is lehetne.
 • A mi felelősségünk csak odáig terjed, hogy az itt megvásárolt tippeket úgy tesszük fel, hogy mindig a következő napra szóljanak.
  Pl. A szombaton megvásárolt tippek a vasárnapi eseményekre vonatkoznak.

Fogadási Tippek

 • 1 hetes bérlet csomag ár/tippek Bruttó 10 euró, egy nap 3*4 Tipp
 • A jelszót minden vasarnap delutan kerül kiküldésre az email címere, amikkel kapcsolatba léptek velünk, ezekre hetente egyszer küldünk egy üzenetet”nincs reklám üzenet”az adatokat tovább  nem adjuk más szervek felé.

Megjegyzés: A megvásárolt tippek közül nem muszáj mindet egy szelvényen feltenni.

A tippek használati jogát lásd a Felhasználási Feltételek.
A tippek mindig a következő napra szólnak így nem áll fent az a lehetőség, hogy valaki kifizeti, de már nem tudja feltenni a szelvényt, mivel már elkezdődött a meccs.

A tippek csak és kizárólag tájékoztató jellegűek, Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal, ha önt kár éri, ami kapcsolatba hozható velünk akár közvetve akár közvetlen módon.
Mindenki csak is a saját felelősségére fogadhatja meg a tippeket.
Mikor ön tőlünk vásárol azzal elfogadja a Felhasználási Feltételekben leírtakat.

Általános Információk

Kik vagyunk mi?

Mi egy hivatalosan működő oldal vagyunk.
A munkatársak mindegyike ért már el a fogadási játékokban kisebb – nagyobb nyereményeket, és együttes erővel dolgozunk, hogy önöknek is legyen nagyobb nyereményük a sportfogadásból.
Természetesen ezt nem lehet garantálni mivel, nincs olyan, hogy biztos meccs a mai világban pedig ez még inkább igaz.
Ez a tevékenység teljesen legálisan folytatott nem ütközik semmilyen törvénybe. Ön nem sért semmilyen törvényt, ha nálunk vásárol.

Miért éri meg tőlünk vásárol?

Mivel többen vagyunk így több kisebb részmunka feladatra lehet osztani a munkát. Ezáltal több időt szánhatunk egy – egy meccs várható kimenetelének elemzésére.

Egy kis példa:
Egy meccs / szorzók alapján megjósolni a végkimenetelt 1 perc munka hatékonysági szintje 25-30%
Egy meccs / statisztikák alapján való megjóslása kb. 5 perc munka hatékonysági szintje 35-40%
Egy meccs / csapatok utána nézése, játékosok állapota, statisztika, egymással való találkozások utána járása akár fél óra is lehet hatékonysága 70-80%-os.
Ha egy meccset egy ember elemezne, ki kb. félóra, rutin nélkül három meccset megnéz, kielemez 1-1,5 óra alatt és ekkor talán még a 4,00-es szorzónk sincs meg.

Mindig napra kész információkkal szolgálunk, a tippeket naponta frissítjük.

Banki Adatok

Mivel nem közvetlenül a oldal felé utal a vevő, hanem PayPal-os számlára, ami a világon az egyik legbiztonságosabb ilyen rendszer az adatok ott tárolódnak ezekhez mi nem férünk hozzá, harmadik fél felé nem adjuk tovább.

Jogi Nyilatkozat

 • Az adatok és információk pusztán csak tájékoztató jellegűek.
 • Egyik tippadó sem felelős bármilyen hibáért, mulasztásért.
 • A megvásárolt adatok nem terjeszthetőek tovább.
 • Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, költségért, vagy bármiért ami szolgáltatásunkkal kapcsolatban akár közvetve, akár közvetlen módon fellehetne hozni.

Kérjük előzetes egyeztetés nélkül ITT NE utaljon pénzt a számlánkra!
VIP tippek előfizetése, (szabad helytől függően) péntek 07 órától és vasárnap 18 óra között lehetséges.
Premium Pack €10.

Tagdíj: 10 euró egy hétre.

Posted in vip tippmix tippek