Kizarolag azoknak, akik szeretnének havonta akár 400-500 EUR pénzhez jutni sportfogadásból! A következőkben egy olyan megoldásrendszert fogsz megismerni, ami segít abban, hogy a sportfogadás egy okos üzlet legyen a számodra, és ne csupán szerencsejáték. Sokan játszanak, és vagyonokat költenek el különböző tétekkel úgy, hogy a megérzéseikre és valami előzetes tudásra hagyatkoznak, de tudjuk nagyon jól, hogy nem sok milliomos született így, hiszen a fogadóirodák abból élnek, hogy a véletleneken, vagy biztosnak látszó sportfogadásokon vesztik el az emberek a pénzüket, hiszen itt nincs papírforma. Van viszont egy technika, mely tulajdonképpen egyszerű matematikai alapokon nyugszik, és működik. Ezt nevettük Arbitrage technikának.

Mi a sportfogadási Arbitrage?

Ha magyarra szeretnénk lefordítani, akkor egy egyszerű pénzügyi gyakorlatnak nevezhetnénk, amely két piac közötti különbséget használja fel arra, hogy bevételt generáljon. A piac jelen esetben a fogadóirodákat
jelenti, és az úgynevezett oddsokat, melyek lehetőséget adnak a spekulálásra. A lehetőség akkor válik nyitottá, mikor két fogadóiroda biztosít magas oddsokat, de egy adott esemény ellentétes oldalára. Mindkét félnél elhelyezed a fogadásod, lefedve ezzel az egész eseményt, és garantáltan profitod lesz belőle. Ezen helyzetekből több 100 adódik minden egyes nap, hiszen rendszeresen előfordulnak. A sport arbitrage létezik, és az online fogadások létrejöttével egyre több ember generál rendszeres bevételt belőle magának.


Hogyan működik?


A legegyszerűbb ha egy példán keresztül magyarázom el az egészet. Nézzünk egy olyan sporteseményt, megy csupán 2 esélyes, tehát döntetlen nem lehet. Ilyen a tenisz, a baseball, jéghoki, vagy más sportesemények, melyeknél addig játszanak, míg ki nem kiáltanak egy győztest.Példa:


Nézzünk egy jéghoki mérkőzést. CsapatA-nak a szorzója a FogadóirodaA-nál 2.05 és CsapatB-nek a FogadóirodaB-nél szintén 2.05. Ha fogadsz például 5000 forinttal, akkor 250 forintot fogsz nyerni bármelyik csapat is a nyertes. Összesen 10.000 forintot teszel fel tétnek, és visszakapsz 10.250 forintot, akár mi is legyen az esemény kimenetele.


Miért nem foglalkozik ezzel mindenki?


Elsőként tudnod kell, hogy nem könnyű megtalálni ezeket az eseményeket. Voltak rá rendszerek, melyek próbáltak segítséget nyújtani, de pontatlanok, rossz minőségűek voltak. Egy arbitrage lehetőség, egy fogadási pont nem sokáig él, általában 1-10 percig csupán. Néha több ideig is elérhetőek, de ezek a kivételek csak erősítik a szabályt. Ez így azt jelenti, hogy valós időben kellene figyelned több 10ezer sporteseményt, és reagálnod kellene rá abban a pillanatban, hogy nyertes pozíciód
legyen. Van lehetőség arra, hogy találj arbitrage pontokat weboldalakon, vagy szöveges üzenetben kérd őket, de mire oda jutsz, hogy fogadj már lehet hogy késő lesz, így ha nincs pontos útmutatásod pénzt veszítesz.


Kereset:

Előre láthatólag havi 15% növekedésre számíthatsz minden hónapban a tőkédnek megfelelően. A valós hozam attól függ, hogy milyen arbitrage pontokat sikerül megtalálnod, és mennyire tudsz időt szakítani erre a feladatra. Úgy gondolom, hogy egy havi átlagos 10% eredmény már meglehetősen valós lehet a te számodra is, ez egy elérhető cél.


Pénzügyi menedzsment (Bankroll):


A minimális összeg, mellyel érdemes elkezdened az Arbitrage techinkák alkalmazását 50.000 forint. Ez az az összeg, mely a különböző fogadóirodáknál megoszlik majd, és akárhol találsz arbitrage pontot nem lesz gondod a megfogásával. A szükséges gyors reagálás miatt fontos, hogy lehetőleg minél több fogadóirodánál kész, befizetéssel rendelkező számlád legyen. A kezdőtőkének szánt összeget attól függően is meghatározhatod, hogy mennyit szeretnél keresni a lehetőséggel. Például ha
havi 10% hozammal számolunk, és szeretnél havi 20.000 forintot keresni, akkor 200.000 forinttal kell indulnod. Természetesen ezt a tőkét kicsiről kezdve szép lassan is felépítheted. Lehet hogy kevésnek tűnik a bevétel, de gondold csak át, hogy 10% havi hozamot nem nagyon ígérnek neked még a bankokban sem, talán 5-6% körülit egy teljes évre. Ezért érdemes mindenképpen próbára tenned az arbitrage megoldásokat, hiszen évente akár 60% fölötti eredményeket is eléretsz. Ez az a lehetőség, amit midnenképpen át kell gondolnod. Gondolja rra, hogy most már egy lehetsz azok közül, akik így is kereshetnek pénzt!

Idő

Még egy tényező, mely sokakat visszatart az Arbitrage alkalmazásától. Az arbitrage használatának pontos megtanulása, a fogadások pontos megtétele időbe, és tanulópénzbe kerül. A legtöbb időt abba kell belefektetni, hogy átlásd a teljes rendszert, és gördülékenyen megtanuld használni. Ez minden más új dologra is igaz. Ha már rutinszerűen fog menni, akkor pár perc alatt elvégzed a dolgokat, de előtte meg kell tanulnod mindent!

Az arbitrage alkalmazóit utálják a fogadóirodák?


Ez egy érdekes témakör, de a rövid válasz az, hogy talán nem. Először is nézzük meg a helyzetet egy fogadóiroda szemszögéből. Egy ilyen iroda üzemeltetése manapság egyre nehezebb. Nagy a verseny, kialakítani a legnagyobb szorzókkal való fogadási lehetőségeket. Ha nem ezt teszi, akkor a többi fogadóiroda legyőzi, és a játékosok elpártolnak tőle, és átmennek egy olyanhoz, aki többet fizet.


Pontosan ez az amiért az arbitrage technika életben marad, hiszen folyamatosan új, jó fogadási lehetőséget biztosítani szándékozó fogadóiroda jelenik meg a piacon. Tény, hogy több fogadóiroda nem szereti az “okos fogadókat” mint amilyen te is vagy, hiszen a fogadóirodák a játékosok veszteségeiből élnek, és ha kizárólag nyersz azt talán szó fogják tenni, de rengeteg fogadóiroda létezik, így mindig lesz hely a számodra. Természetesen vannak olyan fogadóirodák is akiket nem érdekel ez a dolog, és tény az is, hogy az arbitrage miatt ha az egyik fogadóirodánál nyersz, a másiknál veszíteni fogsz látszólag, így egyensúlyban marad a dolog. Egyszer egyik irodánál veszítesz, a másiknál pedig nyersz, és így tovább. Nem teszel semmi rosszat a számukra.


Legális az arbitrage sportfogadás?

Igen. Semmi különbség nincs egy átlagos fogadó, és egy arbitrage fogadó között. 100%-ban legális az egész módszer, és az is marad.


Mennyi időt vesz el ez a lehetőség?

Ahogy már beszéltünk róla az elején sok időt kell beleölnöd annak érdekében, hogy mindent megtanulj, és alkalmazni tudd rutinszerűen. Ezzel kapcsolatban se gondolj túl sokra, pár nap, esetleg pár hét alatt bele fogsz jönni. Fogadóirodák regisztrációja, szinten tartása lesz a feladat kezdetekben. Ezek után már csak arra lesz szükséged hogy egy támogató
szoftver fusson a számítógépeden a háttérben. Nem is kell figyelned az arbitrage rendszert, hiszen egy figyelmeztető hangjelzés után gyorsan megteheted a szükséges fogadásokat, és már léphetsz is tovább, és máris nyerni fogsz 1-5% körüli összeget. Mivel az arbitrage pontok csak pár percig élnek, ezért annál többet fogsz keresni minél több időt töltesz úgy a gép
előtt, hogy figyelni tudd az éppen felkínálkozó lehetőségeket. Ennyi az egész.


Matematika az arbitrage mögött.


A fogadóirodák a szorzókat úgy határozzák meg, hogy az előzetes statiszikák alapján legyen lehetőségük bevételt szerezni, és minimalizálják számukra a veszteséget. Éppen ezért ha egy mérkőzés eredményében közel biztosak
lehetnek, akkor a biztos fél számára kisebb szorzót biztosítanak, a kevésbé esélyes játékos számára pedig
nagyobbat. Ha az adott szorzóval elosztjuk egyszerűen az 1-et, akkor megkaphatjuk azt a százalékos eredményt, amelyben a fogadóiroda gondolkodik. Ez azt jelenti, hogy ha egy szorzó 2.45 akkor a bekövetkezés esélye 41%. Ha a szorzó 1.55, akkor a bekövetkezés esélye 65% (1/1.55=0.65 – azaz 65%). Ha egy eseménynél a két különböző eredmény összege 100%-nél több, akkor kizárólag a fogadóirodának van esélye a bevételre, a játékosok veszteni fognak. Az arbitrage pont akkor jelenik meg, ha a két esemény összértéke 100% alatt van. 1/1.80 + 1/2.45 = 0.9637 – azaz 96.37% Az e fölötti rész, tehát a példa esetében 3.6% az arbitrage nyereség a játékos számára.

Példa:

Fogadsz egy tenisz meccsre.

  1. Ha Federer nyer, akkor 1.80-ás szorzót biztosít a Unibet fogadóiroda
  2. Ha Nadal nyer, akkor 2.45-ös szorzót biztosít a 888 Sport


Tekintsük a példát most amerikai dollárban. Ha 585 USD téttel fogadsz Federerre hogy nyerni fog Unibet, valamint 430 USD téttel megteszed Nadal győzelmét a 888 sport nél összesen 1015 USD tétet fogsz letenni. A különböző szorzók miatt az esélyek így fognak alakulni.

  1. Ha Federer nyer, akkor összesen 1053 USD lesz a nyereményed (1.80*585USD=1053USD)
  2. Ha Nadal nyer, akkor a teljes bevételed 1053.5USD lesz (2.45*430USD=1053.5USD)


Ez azt jelenti, hogy a jövedelmed 38USD, vagy 38.5USD lesz attól függően, hogy mi lesz a mérkőzés eredménye. Elég jó teljesítmény egy pár perces fogadástól nem igaz? A legjobb dolog pedig az, hogy nem kell azon gondolkodnod, hogy hogyan találj ilyen eseményeket, mert mindezt egy szoftver fogja megtenni helyetted.


Kockázatok, és azok kivédése


Az előzőekben arról volt szó, hogy az arbitrage működik, és folyamatos nyereséget biztosít. Nézzük viszont át azt a témakört, mely talán a legtöbbeket foglalkoztat.


Hol az átverés?


Ahogy mondani szokták túl szép, hogy igaz legyen. A kiemelkedően csillogó dolgok mögött mindig sejt az ember valami apróbetűs részt, mely aztán az egész lehetőséget elérhetetlenné, hamissá teszi. Az arbitrage fogadási rendszerben ez az apróbetűs rész a kockázat, melyet saját bőrödön meg fogsz tapasztalni. Ha valaki mást állítana az hazudik.
Nem kell aggódnod még emellett sem. Van pár módszer, melyre különösen figyelned kell, valamint olyan út, amely segít minimalizálni a lehetséges veszteségeket. A tapasztalt játékosok nagyon kevés hibát követnek el, és hosszú távon mindig csak nyernek
.
Fogadás visszamondás


A fogadóirodának lehetősége van arra, hogy egy eseményt töröljön, visszamondja a fogadásokat valamiféle viszmajornak nevezett esemény miatt. Az esemény törlésre kerülhet.


Kockázat:

Minden fogadóiroda törölhet fogadási eseményt. Alapvetően nem jellemző, de megtörténhet. Bizonyos fogadóirodák viszont rendszeresen törölnek eseményeket. Emellett a fogadóirodák megtehetik, hogy eseményt nem, de valamiért a mi fogadásunkat visszavonják. Egy arbitrage technikát alkalmazó fogadónak ez az egyik
legnagyobb fenyegetés. Ha a két ellentétes fogadásból az egyiket törlik, akkor nincs bebiztosítva a nyertes pozíció, és elképzelhető, hogy a fogadásra szánt összeget az egyik oldalon visszaadják a pozíció törlése miatt, a másik oldalon pedig elvesztjük.

Kockázatcsökkentő lehetőségek:

Válassz olyan ellentétpárokkal rendelkező eseményeket, ahol a két szorzó hasonló mértékű. Minél nagyobb az eltérés annál nagyobb a lehetősége annak, hogy a fogadási pozíciók változni, vagy törlődni fognak.

Figyeld más fogadóirodáknál a szorzók változását. Ha drasztikusan más számokat látsz más fogadóirodáknál, akkor elképzelhető hogy az az idora ahol megtennéd a téted rosszul számolt, és törölni fog.


Minden fogadásnál ellenőrizd, hogy a fogadásod valóban él, és mentésre került az adott, kívánt jellemzőkkel, hiszen a mentés pillanata előtt is változhatnak a számok, így amit a beállításnál láttál már elképzelhető hogy elavult.

Ha mégis előfordul:

Soha ne hagyd nyitva azokat a pozíciókat, ahol nem sikerül megvalósítani az arbitrage rés szisztémáját. Mond vissza a fogadási pozíciót. Elképzelhető, hogy ez pénzügyi veszteséggel jár, hiszen a visszamondásért pár % részesedést felszámolnak a fogadóirodák, de mégsem veszted el a teljes összeget.


Előre nem látható hibák:

Ha sikeres arbitrage fogadó szeretnél lenni, akkor folyamatosan, és nyugodtan kell átlátnod, hogy milyen sporteseményekre, mikor, milyen versenyen, milyen szorzókkal és mennyi pénzzel fogadsz. Higgadtnak kell maradnod végig, és nem fordul elő, hogy összekeversz valamit is, ami veszteséget okoz.

Kockázatcsökkentő lehetőségek:

Mindig ellenőrizd a fogadásaidat, soha ne hagyd úgy az arbitrage rendszered, hogy nem vagy biztos benne, hogy tényleg azt csináltad amit szerettél volna. Ellenőrizz ha kell kétszer, amennyiben tudod hogy gyenge pont ezn számodra. Soha ne fogadj olyan eseményre, ami pár percen belül kezdődik, és kapkodnod kell ahhoz, hogy fogadást tegyél. Könyveld el hogy arról lemaradtál, ne ugorj bele hirtelen semmibe.

Ha mégis hiba csúszik be:

HIbás fogadást ne hagyj nyitva, ugyan úgy ahogy az előzőekben is említettem. Pár százalékos büntetés még mindig jobb, mint a befizetett összeg teljes elvesztése. Tanulj a hibáidból, és ne kövesd el őket újra.


Mozgó szorzók:


Nagyon komoly veszélyt jelent az arbitrage fogadónkak ha a szorzókat a fogadóirodák megváltoztatják. Ez az üzlet és a játék része, meg kell tanulnod elfogadni. Nem olyan nagy gond ez, ha azzal számolsz hogy ez egy kis, körül-belül 2%-kos veszteség lehet egy fogadáson, de az is elképzelhető hogy +2% nyereséget jelent


A kockázatot természetesen az jelenti, hogy amíg kiszámolható módon fogadsz egy eseményre, de a fogadás után az irodák egyoldalúan módosítják a számokat más eredmények jöhetnek ki, és ez számodra vagy veszteséget, vagy az előre kiszámolnál még nagyobb nyereséget hozhatnak.

Kockázatcsökkentő lehetőségek:

Kétszer is gondolj meg egy olyan eseményre való fogadási döntést, ahol a szorzók már változtak, vagy változnak. Elképzelhető hogy egy fogadóiroda megváltoztatja a szorzókat, majd ezt figyelve a többi iroda is vele tart.

Ha még is hiba csúszik be:

Ahogy már említettem ne hagyj nyitva olyan fogadást, amit nem a megfelelő opciókkal sikerült elindítani, és ha mégis rossz vége lesz a dolognak tanulj a hibáidból, és légy óvatosabb, megfontoltabb.


Szabályozott fogadói fiók:


Láttál már olyan filmeket bizonyára, ahol egy azt a szereplőt aki túl sokat nyert túl gyorsan meglehetősen helyben hagyták, megverték, vagy kirúgták a kaszinóból. Nincs ez másként a valóságban sem. Ha túl sokat nyersz és túl sokszor, akkor a fogadóirodák felfigyelhetnek rád, és limitálhatják a felhasználói fiókodat, vagy esetleg zárolhatják is különösebb indok nélkül. Természetesen ez sem általános, de előfordulhat. A legtöbb fogadóiroda soha nem fog tenni a kiemelkedő nyertesek ellen semmit. A fontos, hogy ne viselkedj “feltűnően”, nem mintha titkolnod kellene valamit. Ne vedd ki a pénzed minden egyes nyertes fogadás után, fogadj kerek összegekkel 5000 forint 10.000 ft stb) és legyél tisztában azzal, hogy ha többször nyersz 5%-kos arbitrage hozammal, akkor kiemelkedsz majd a többiek közül, és felfigyelhetnek rád.

Ha mégis ilyesmi történik, akkor fogadd el a fiókod limitálására tett lépéseket. Semmi más dolgod nincs, csak továbbállni, és egy ideig szüneteltetni a fogadást az adott irodánál, és keresni egy újabbat. Egy kis trükk pedig az egész elkerüléséhez, ha ajánlasz pár ismerőst a fogadóirodához. Szinte minden fogadóirodának van ajánlói programja. Hívj meg pár családtagot, barátot a fogadóirodához, hogy azt lássák “szereted” őket, így ők is mosolyogva állnak melléd.


A következő lépés

Neki kellene tehát az arbitrage technika alkalmazásának. De hogyan? Mi fog segíteni a fogadások felkutatásában és az arbitrage rés kiszámolásában? A sportfogadás megfelelő összegű bevételt tud generálni a számodra, ha megfelelő támogatás áll melletted. Akár pár eurót, akár több ezret keresel ezzel a szisztémával minden nap folyamatos figyelmeztetésekre és segítségre van szükséged ahhoz, hogy elérd a célod


Mire lesz szükséged:

  1. Valamilyen mértékű induló tőkére, mely segítségével beregisztrálsz a különböző fogadóirodákhoz, és befizetsz valamennyi tőkét annak érdekében, hogy ha arbitrage pontot találsz azonnal reagálni tudj, és fogadást tudj tenni.
  2. Egy online számlára, például MoneyBookersnél vagy NETellernél, esetleg mindkettőnél.
  3. Egy táblázatra, mely sgeítségével figyelemmel követed a fogadásaidat, ahova mindent szépen, szisztematikusan felvezetsz.

Nem utolsó sorban pedig egy profi arbitrage szoftverre, mely folyamatosan futhat a számítógépeden, és jelez, ha fogadást kell kötnöd. Ez a szoftver pedig a:


  RebelBetting
A RebelBetting rendszere mindent eléd tár. Napi 24 órában, az év 365 napján minőségi arbitrage pontokat biztosít. A szoftver letölthető, és ingyenesen használható 0.6% nyereséget biztosító arbitrage pontoknál, valamint a nagyobb hasznot biztosító fogadási pontokat havidíj cserében biztosítják a fogadók számára.


Tedd próbára a 
RebelBetting rendszerét! Próbáld ki a “bevezető csomagot” Mely 9 euróért biztosít hozzáférést a program bővített verziójához, valamint egy részletes e-bookot biztosít az arbitrage témakörében.


Hogyan használhatod ki a stratégiát?

1. Lépés – Válassz fogadóirodát!

Teszteltünk olyan fogadóirodákat, ahol kiemelkedő szorzók mellett lehetőség adódik arra, hogy kipróbáld a sportfogadási stratégia rendszerét kockázatok nélkül.

Válassz közülük, vagy akár regisztrálj mindkettőn fogadóirodához a logókra kattintva

2. Lépés – Bonusz bezsebelése!

A sportfogadási iroda 10.000 forint tőkét biztosít kockázat nélkül! Regisztráció után fizess be 6.000 forintot, majd használd el sportfogadáshoz.
Ha nyersz megtarthatod a nyereményt, ha veszítesz visszakapod a pénzed 100%-kát!

Unibet fogadóiroda: 10.000 forint kockázatmentesen! Ha veszítesz visszakapod a teljes összeget, ha nyersz azt természetesen megtarthatod!
Kiemelkedő bónuszok, szintén magyar kezelőfelület, és ügyfélszolgálat. Kockázatmentesen próbára teheted magad itt is 10.000 forint értékben. A folyamatos fogadásokhoz élő közvetítéseket biztosítnak.

 


3. Lépés – Rendszeres játék


Annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen az általunk felvázolt technika alkalmazása javasoljuk, hogy folyamatosan játssz, és tanuld be a fogadási folyamatokat, hiszen a technika alkalmazásához gyakorlatra van szükséged.

Kipróbált fogadóirodák segítségével ezt kockázatmentesen megteheted. A friss stratégiák és hírek eléréséhez csatlakozz Facebook oldalunkhoz
.

Kedvenc sportfogadási weboldal

Unibet fogadóiroda: 10.000 forint kockázatmentesen! Ha veszítesz visszakapod a teljes összeget, és ki is kérheted!
Magyar kezelőfelület, első osztályú ügyfélszolgálat. Regisztrálj, fizess be legalább 6000 forintot, próbáld ki a fogadás világát, hiszen ha nyersz megtarthatod nyereményed, ha nem, akkor pedig visszakapod a pénzed!

 

Tedd magad próbára! Használd ki az alábbi két kockázatmentes lehetőséget, hogy belekóstolhass pénzveszteség nélkül a sportfogadás világába!

Posted in Stratégia