Szoftverek
Rebelbetting

Ez az általam javasolt szoftver. A sport arbitrage esetében a jó eredményhez elengedhetetlen a sebesség és a könnyű használat. A RebelBetting egy olyan eszköz, amely végigvezet az egész fogadási folyamaton az arbitrázs megmutatásától a fogadószelvény megnyitásáig, miközben tippeket és figyelmeztetéseket ad. Regisztrációt követően teljesen ingyenesen is használható korlátlan ideig. Ekkor maximálisan 0,6%-os ARB-ot játszhatsz meg a segítségével. Ez a sport arbitrázs fogadás megtanulásához és a gyakorlat megszerzéséhez megfelelő. Miután megtanultad az alapokat, megtanultad a szoftver kezelését és láttad a saját szemeddel, hogy valóban tudsz így komoly pénzt keresni, akkor jöhet a következő lépés.
Iratkozz fel a pro verzióra, amely hozzáférést biztosít az összes, 0,6%-nál nagyobb arbitrázshoz is. Ezt a következő időtartamokra teheted meg: 1 hónap / 3 hónap / 6 hónap, a díjak: 129€ / 349€ / 594€.
Egy egyszeri kedvezményes próbaidőszakra is van lehetőség, ez 1 hét használatot jelent, melynek a díja 9 €. Mielőtt regisztrálnál, nézd meg, milyen bónuszok állnak rendelkezésedre.

A korlátlan idejű ingyenes használatot biztosító regisztrációra a RebelBetting weblapon a Subscribe oldal alján van lehetőség.
Amennyiben már megtanultad a kezelését és úgy döntesz, előfizetnél a nagyobb haszonnal járó, nagyobb arbitrage sporteseményeket is megmutató teljes verzióra, a RebelBetting oldalán megteheted.  Egyszerűen csak válaszd ki a neked megfelelő időszakot. Amint végigvitted a befizetési folyamatot, a szoftver azonnal megjeleníti az eddig rejtett arbitrage fogadási eseményeket.

Kezdd el használni a leggyorsabb, legfelhasználóbarátabb és legaktívabban fejlesztett megoldást, ami ma elérhető az arbitrázs fogadáshoz. Ne feledd, hogy a RebelBetting-et korlátlan ideig ingyenesen is használhatod, kötelezettségek nélkül!
Mathbet

Megkeresi az arbitrázs eseményt, a fogadóirodákat azt követően mutatja, ha kiválasztottad az eseményt. Ilyenkor egy új ablak nyílik meg, az irodák csak ebben látszanak. Ez nem igazán jó megoldás, mivel így körülményes válogatni az események között, olyan szempontból, hogy melyik bukmékernél érdemesebb fogadni. Meg kell nyitogatni az eseményeket, hogy válogatni lehessen. Ez idő, és az idő az arbitrage fogadásnál döntő tényező. Ha megvan a megfelelő mérkőzés, akkor egy újabb kattintással egymás melletti külön böngészőablakokban megnyílnak az eseményhez tartozó fogadóirodák, illetve a fogadószelvények. Ahhoz hogy a téteket megtedd váltogatni kell az ablakokat. Szintén idő. Emellett nem lehet egyszerre látni a fogadási ablakokat, nehéz észrevenni, ha időközben egyiken megváltozik az odds.
Regisztráció után az első 20 esemény azon ablakának megnyitása, ahol már látni az irodákat ingyenes. Ha mégsem történik fogadás, az is beleszámít a 20-ba. A további használatra a következő előfizetések közül lehet választani: 1 nap / 1 hónap / 6 hónap / 1 év, a díjak: 12€ / 89€ / 429€ / 799€.
Mathbet weblap.

Surebet Monitor

Megmutatja az arbitrázs eseményt, a használandó irodákat és kiszámolja a tétek összegét. A programból megnyitható a fogadóiroda, a weblapon belül a mérkőzést manuálisan kell megkeresni.
Ingyenes verziója nincsen, legrövidebb előfizetési idő 1 nap, ennek a díja 6€. A  regisztráció ingyenes. Ezt követően tudsz belépni a felhasználói fiókodba és kiválasztani a 4 féle előfizetési időszak közül a neked megfelelőt. Ezek hossza: 1 nap / 7 nap / 1 hónap / 3 hónap, a díjak pedig: 6€ / 21€ / 49€ / 129€.
Surebet Monitor weblap.