Kedvezmények, bónuszok

Az itt leírt bónuszokat és kedvezményeket igénybe tudod venni, ha a tippmix tippek oldalain szereplő linkekről indulva regisztrálsz. Némelyiket a fogadóirodák befizetes után adják, de vannak köztük ingyenes is, amelyeket csak a tippmixtippek jatekosai kapnak.

RebelBetting

Regisztrálj a szoftverre ingyenesen, töltsd le, majd használd előfizetési díj nélkül korlátlan ideig. A RebelBetting weblapján a Subscribe oldal alján van lehetőség az ingyenes használatot biztosító regisztrációra.
Amennyiben azt gondolod, már megtanultad a kezelését és úgy döntesz, előfizetnél a nagyobb haszonnal járó, nagyobb arbitrage sporteseményeket is megmutató teljes verzióra, akár csak a kedvezményes 9€ költségű 1 hetes időszakra, a RebelBetting oldalán megteheted.  Egyszerűen csak válaszd ki a neked megfelelő időszakot. Amint végigvitted a befizetési folyamatot, a szoftver azonnal megjeleníti az eddig rejtett arbitrage fogadási eseményeket.
Ha a tippmixtippek oldaláról indulva regisztrálsz és fizetsz elő a szoftverre, majd ezt követően elküldöd nekünk a felhasználónevedet (a jelszavadat nem!) és a befizetés pontos idejét arról az e-mail címről, amelyről a RebelBettingre feliratkoztál, akkor az 1 hetes próbaidőszak és az első teljes havi előfizetésed összegének 11%-át megkapod bónuszként a tippmixtippek-tól arra a Skrill vagy Neteller számládra, amelyről elküldted az előfizetési díjat a RebelBettingre.
Extra kedvezmények bónuszok!
Ha a 11%-os bónuszra jogosító módon az egy hetes kedvezményes időszak után (vagy azt kihagyva) azonnal 3 illetve 6 havi előfizetést választasz, a teljes befizetett összegre 7% illetve 5% visszatérítést ajándékoz a tippmixtippek. Természetesen a 11%-os bónusz helyett és nem mellette.