Sport Arbitrázs Eredmény Diagram

A diagramon valós sport arbitrázs eredmény látható mindenféle korrekció nélkül. A teljes diagram 4 hónap időtartamot ábrázol, 1 vízszintes osztásköz 1 hetet jelent.
A kék és zöld területdiagram értékei a bal oldali, a piros oszlop- és vonaldiagram értékei a jobb oldali skáláról olvashatók le Euróban.sport-arbitrázs

Az oszlopdiagramhoz nincs szükség különösebb magyarázatra, ahol 0 felett van, az nyereséges nap, ahol alatta, az veszteséges. A „Hét azonos napjai” értékek a szombati napok.

A területdiagramnál, ahol a kék (bankroll) hirtelen nagyot változik fel vagy le, de a zöld (nyeremény ) nem, ott pénz be- vagy kifizetés történt. A zöld diagram a fontosabb jellemző, ez mutatja a tiszta eredményt. Tartalmazza a napi nyereséget illetve az esetleges, a sport arbitrazs befektetéssel járó költségeket. Ez utóbbinak legnagyobb része a szoftver havi előfizetési díja. Emiatt indul mínuszról a diagram és emiatt csökken nagyot akkor is, amikor a napi eredmény nyereséget mutat.
A szoftver ingyenesen is használható, erről az eszközök a fogadáshoz menüpontban olvashatsz. A diagram kezdete előtti időszakban, az arbitrázs fogadás gyakorlásához ebben az esetben is ilyen verzió működött. Ezzel is lehet eredményt elérni, csak kisebb hasznot hoz egy-egy esemény.

Eddig arról volt szó, hogy ez a módszer egy biztonságos befektetés. A diagram napi eredményeinek negatív oszlopait látva felmerülhet a kérdés, hogy akkor ez mégsem igaz?

De, igen, a látszat ellenére ez valóban egy biztonságos és eredményes befektetési, ill. sportfogadási forma. Az emberi tényezőt azonban nem lehet kizárni. És ez az emberi tényező, aki a hibákat okozza, 99,9%-ban a befektető, a sportfogadó. És hogy mi a maradék 0,1%? Olvasd el.