Sportfogadás rizikó nélkül? – lehetetlen…!? A biztonságos sportfogadás „Sport Arbitrázs”
Fogadás sport eredményekre és nyerés minden alkalommal!?
Ez lehetetlennek tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor úgy tudsz fogadni egy mérkőzés mindkét csapatára, hogy mindenképpen nyersz. Ez az úgynevezett sport arbitrázs, ezzel megoldható, hogy a szerencsejáték egy stabil befektetési móddá váljon.

A felhasználók rendszeresen 10 és 25% közötti profitot termelnek minden hónapban. Még a kezdők is. Hasonlítsd össze ezt más befektetési formák hozamával, és meg fogod érteni, miért érdemes ezzel foglalkozni.

A következőkben azt olvashatod, hogyan lehet fogadni a sportban úgy, hogy a nyeremény független legyen a játék kimenetelétől. Ha azért szoktál fogadni, mert izgulni szeretsz, hogy vajon sokat nyersz vagy még többet veszítesz, ez nem a te oldalad…

Van egy olyan megoldás, amely hatékonyan változtatja a sportfogadást egy befektetéssé, melyben a rendszeres nyereség meghaladja a 10%-ot havonta. Lényeges, hogy ez nem szerencsejáték, vagy „fogadási rendszer”, amely csak addig működik, amíg a szerencse tart. Ez egy befektetési mód. Miután megtetted a tétjeidet, garantált a nyereség. A szerencsének semmi köze hozzá. Nyersz minden alkalommal.

A megoldás.

A módszer az úgynevezett sport arbitrázs fogadás.

Az arbitrázs a kereskedelemben egy jól ismert gyakorlat. Vásárlás alacsony áron és értékesítés magasan. Mindezt egyszerre két különböző piacon, így egy pillanat alatt előáll a nyereség, mégpedig rizikó nélkül. Nincs tárolás, nem kell reménykedni abban, hogy talán feljebb megy a megvásárolt termék ára és akkor majd el lehet adni.

Az arbitrázs tökéletesen alkalmazható sportfogadásban is. „Vásárolsz és eladsz” fogadási esélyeket két vagy több egymással versengő fogadóirodánál. A trükk a sport arbitrázsban, hogy lefedi a játék minden eredményét, így minden kimenetel esetén nyer. Ha két vagy több fogadóiroda kellően egymáshoz közeli esélyeket ad, akkor garantált a nyereség, nem számít, ki nyeri a játékot. Ezek a nyereséges arbitrázs helyzetek minden nap rendszeresen előfordulnak, gyakran több a helyzet, mint amennyit hatékonyan ki lehet használni.

Hogyan keress 10% profitot minden hónapban?

Az egyes mérkőzéseken a nyereség általában 1-5%-a az összes fogadási tétnek. Egy sport arbitrázs kereskedő (játékos) ezzel naponta pár fogadással megkeresi a bankroll (fogadásokra szánt teljes összeg) min. 10%-át havonta!

Kezdetben kis tétekkel érdemes kezdeni, majd növelni, ahogy egyre tapasztaltabb vagy. Egy idő után eljutsz odáig, hogy egy fogadás csak néhány másodpercet vesz igénybe az idődből. A felhasznált lehetőségektől függően minden nap lesz valamekkora nyereséged.

Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb sport arbitrázsokat át kell vizsgálni több száz fogadóiroda weboldalát, és több ezer esemény esélyeit minden percben, hogy összehasonlíthasd őket egymással. Ki kell számítani, hogy az esélyek között van-e arbitrázs lehetőség vagy sem. Természetesen ez óriási munkát jelentene, rengeteg időráfordítást, valószínűleg nem érné meg.
Van egy olyan eszköz, amely elvégzi ezt helyetted, és megmutatja az arbitrázst és minden olyan információt, amire szükséged van a fogadáshoz. Segít hogy elhelyezd a téteket. Automatikusan bejelentkezik helyetted a fogadóirodába és megkeresi a megjátszandó mérkőzést, hogy elhelyezhesd a fogadást hosszú percek helyett másodpercek alatt.

Sok ARB (arbitrázs) gyorsan eltűnik, így a sebesség döntő fontosságú ahhoz, hogy elérd a legjobb lehetőségeket.

A jó eredményhez a sebesség mellett elengedhetetlen a pontosság is. Hogy ez a kettő biztosított legyen, érdemes segédeszközt használni, amely segít kiválasztani a rengeteg fogadási esemény közül az arbitrázs lehetőséget nyújtót. Van sok program és összehasonlító weblap, amely egyszerűen csak annyit tesz, hogy megmutatja az eseményt és hogy mely fogadóirodáknál kell fogadni, de van olyan is, amely végigvezeti a folyamatot és csak a tétet kell beírni a megfelelő helyre, majd a fogadás gombra kattintani. Első esetben a teljes fogadási folyamatot a fogadóiroda megnyitásától az esemény, illetve a pontos fogadási fajta megkereséséig kézzel kell végigvinni, így az sok kattintással jár, amely ezáltal sok tévesztési lehetőséget is rejt, a második verzió ezt a hibalehetőséget kiküszöböli. Te melyiket használnád?

Sport arbitrázs – teszteld le még ma!

Röviden összefoglalva, amiért érdemes elkezdeni a sport arbitrázs fogadást:

– Átlagos nyereség 10-25% havonta, heti néhány óra ráfordítással
– Dolgozhatsz bárhonnan, ahol van hozzáférésed az internethez
– Nincs semmi vesztenivalód, a szoftver kipróbálása és a tippeket adó e-könyv ingyenes