Futball tippek és elemzések
Hobby vagy megélhetés?!

A sportfogadás sok embernek hobby, de többen vagyunk úgy, hogy az általa nyújtott izgalmakon túl egy biztos beviteli forrás, fizetéskiegészítésként tekintünk rá. Azok akik hobbyból játszanak általában kis téttel, nagy eredő oddsból szeretnének vagyonokat nyerni, és bár hallani esetekről, hogy valaki kis befektetéssel, pár száz forinttal nyert több tízezret, de ennek a rendszerességére a minimálisnál is csekélyebb az esély. Aki viszont biztos bevételként tekint a sportfogadásra, annak a lassan járj tovább érsz elv a járható út. Sokkal jobban hangzik, ha naponta termelünk 2-3000 Ft profitot egy hónapon át, mint ha a hónapban csak 1 alkalommal nyernénk pl. 500.-  Ft-ból 50 000.- Ft-ot.

A nyerési esélyinket növelhetjük ha az események számát egyre vagy kettőre csökkentjük a szelvényünkön, illetve ha csak olyan események között nézünk szét, ahol a fogadóiroda csak két opciót kínál fel a fogadó számára. Ilyenek például a:
~ KÉTESÉLY (1X; 2X; 12)
~ Gólszámoknál az Alatt/Fölött
~ Mindkét csapat szerez góltnál az IGEN/NEM.
Ha ilyen események közül választunk akkor 17% -al megnöveljük az esélyét annak hogy eltaláljuk a végső kimenetelt, mert amíg a hagyományos 3 kimeneteles (1X2) fogadással 33 % -az esélye, hogy jól tippelünk, addig a fent említett 2 kimeneteles lehetőségek közül már 50% -ra nő a pontosság esélye. Ha jól megfigyelitek, az oldalunk is törekszik 2 esélyes lehetőségeket kínálni, csak akkor ajánlunk a 3 kimeneteles lehetőségekből, ha nagyon valószínű a tipp, lásd pl. a tegnapi kínálatból a Leganes – Barcelona meccset.

Sikeres fogadást minden tagunknak!