Üdvözlünk Fogadási TippmixTippek.net Portál közösségében!

Jó tanácsok:
1. Kölcsönpénzből soha ne játssz!
2. Lehetőleg egyes kötéssel (single) játsszál, esetleg néha kottessel (double)! Ennél nagyobb kötéssel hosszútávon nem tudsz nyereséges lenni. Egyébként a nagyobb kötést is fel lehet fogni egyes kötések kombinációjaként. Példa: Tegyünk 4 db 2,00-es oddsú eseményt 4-es kötésben 1000 Ft-tal. Ha mind a négy tipp jön, akkor a nyeremény 16 ezer forint. Ez ugyanaz, mintha az első meccset szólóban tettük volna, az 1000 Ft-ból lett volna 2000 Ft. Utána ezt a 2000 Ft-ot feltettük volna a második eseményre szólóban, ebből lett volna 4000 Ft. A harmadik eseményre ezt a 4000 Ft-ot tettük volna fel, lett volna belőle 8000 Ft, és végül a negyedik eseményre is feltettük volna ezt a göngyölített összeget, tehát a 8000 Ft-ot. Nagy kérdés, hogy van-e olyan erős a negyedik tippünk, hogy 8000 Ft-ot feltegyünk rá? Persze ez csak egy modell, hiszen csak akkor járhatnánk el a leírtak szerint, ha különböző időpontokban kezdődne a 4 esemény, de azért jól jellemzi a kombinációs játék csapdáját. Nagyobb kötésszámnál zsinórban kell hibátlanul tippelnünk egymás után, míg az egyes kötéses játéknál ez nem feltétel (elég nehéz négy öt jó tippet találni hiba nélkül). Ráadásul a kötéssel nem tudjuk kontrollálni, hogy az egyes eseményeket mekkora téttel raktunk.

3. Mindig legyen terved, hogy milyen oddsot mekkora téttel raksz!
4. Az esetleges veszteséget ne próbáld meg azonnal visszahozni!
5. Csak akkor fogadjál, ha jó tipped van. Csak azért ne fogadjál, hogy lehessen izgulni az eredmény miatt…!
6. Nem muszáj minden nap fogadni!
7. Ha látsz valahol egy tippet, ami nincs megindokolva, járj utána, hogy Te is úgy gondolod-e!
8. Ha a Unibetnél a téted elfogadásakor hibát jelez a rendszer, utána mindig nézd meg a History-ban, hogy sikerült-e megfogadni a szelvényedet, mert sokszor előfordul olyan, hogy ilyenkor kétszer is megfogadjuk ugyanazt a szelvényt.
9. Unibet fogadásnál nagyon figyelmesen nézd meg, hogy tényleg arra fogadsz-e, amire akarsz. Sokan ajánlanak ki olyan oddsot, amely abban a pillanatban vesztes a számodra, amikor megfogadod! (Pl: Félidőben vezet a hazai csapat, ilyenkor rendszeresen van kint odds arra, hogy a félidőben a vendég csapat áll nyerésre. Ha ekkor te arra szeretnél fogadni, hogy a végén a vendégek nyernek, és véletlenül a félidei oddsra klikkelsz, rögtön vesztes lett a fogadásod!)
10. Az Unibet fogadás kiajánlásánál nagyon figyelmesen tedd ki az ajánlatodat, mert ha elírod az eseményt, az oddsot vagy a határidőt, könnyen pórul járhatsz. (Pl: tenisznél hendikepes kimenetelre akarsz oddsot adni, és a sima kimenetelre adod az oddsot. Nem mindegy!)
11. A Unibenél ha X2-es kétesélyt játszol, mindig nézd meg, hogy a hendikepes kínálatban van-e kedvezőbb X2-t jelentő odds!
12. Kis oddsra (1,10-nál kisebb) ne rakjál sok pénzt! Nagyon sokszor borul fel a papírforma, így nagy tétet nem érdemes kockáztatni gyenge hozamra.


Jelenleg nincsen időm arra, hogy cikkeket írjak az oldalra, bárki, aki segíteni akar ebben szívesen veszem, ezert ingyen tagságot kap az oldalra, minden 500 karakteres cikkért + 1 nap belepő a következő napra.Várom a jelentkezését azoknak is akik szívesen írnának elemzéseket az oldalra (bármilyen sportágban).
Írni és jelentkezni a viptippmixtippek@citromail.hu email címen lehet, de ha csak simán segíteni szeretnél vagy lenne egy jó ötleted, azt is várom!
Üdvözlettel, Admin