Amerikai Futball NFC Csapatok

NFC Kelet
Itt pont az ellenkezője a helyzet, mint az előző csoportban. Négy hihetetlenül erős alakulat szerepel itt, akik közül bármelyik esélyes lehet akár a Super Bowl megnyerésére is. Pár érdekességet említenék meg Donovan Mcnabb átigazolt a Redskins-be, az Eagles legnagyobb ellenfeléhez. Így megnyílt a lehetőség a korábban ünnepelt sztár Micheal Vick előtt Phili-ben, hogy elfeledtesse, bűneit.
NFC Észak
Ebben a csoportban található másik szívemhez közel álló együttes a Green Bay. Ebben az évben visszavághatnak a tavaly elszenvedett két vereségért a Vikingsnak. Aaron Rodgers tavaly parádésan szerepelt, és idén még jobb lehet, a képességei meg vannak hozzá, szerintem sokáig eljuthatnak. Ami az örök ellenfelet, a Minnesotát illeti Favre apó lesz az irányító, szerintem rossz döntést hoztak azzal, hogy még ebben az évben is ott tartják az öreget. Sajnos már nem a régi, sérülékeny és több rossz mérkőzése is volt, mármint magához képest több. Én itt a Zöld Part elsőségét várom.
NFC Dél
Itt csakis egy gárda jöhet számításba, mégpedig a címvédő New Orleans Saints. Tavaly kisebb meglepetés volt a bajnoki címük, de idén megint nagy esélyük van a csoport győzelemre. Az Atalnata Falcons lehet az, aki esetleg befoghatja őket.
NFC Nyugat
Az utolsó négyesben nagyon kiegyenlített csata várható, egyik együttes se erősebb, mint a másik. Sokáig a Seahawks volt a legerősebb csapat, de a sérülések és eligazolások miatt, meggyengültek. A 49ers minden évben hatalmas erőket mozgat meg, hogy feljebb lépjen, tehetséges irányítójuk még nem mutatta meg igazán mire képes lehet ez lesz, azaz idény? Az Arizona Cardinlas uralta ezt a négyest az utóbbi két évben, de Kurt Warner visszavonulása után, nem lehet tudni mire, lesznek képesek. A másik sztárjuk, Boldin eligazolt kíváncsi leszek két ilyen fontos játékost, hogyan fognak pótolni. Idén nem várok tőlük nagy teljesítményt.

Posted in NFC Csapatok

More about: