Az Unibet Fogadóiroda azt állítja, hogy nekik vannak a legjobb oddsaik online sportfogadáshoz és valószínűleg igazuk is van, mivel megpróbáltunk jobbat találni, de nem sikerült. Gyakran Európa legjobb bukmékerjeként emlegetik, ami nagyrészt az általuk kínált széles fogadási palettának köszönhető, a világ összes, nagyobb sporteseményét követik. A Unibet honlapja remek, gyorsan betölt és szinte azonnal frissül, amikor fogadni szeretnénk. Nem lesz problémád a navigációval, mindent könnyedén meg lehet találni, amire szükséged lehet. A vállalt már nagy múltra tekint vissza, amit a rengeteg elégedett ügyfél is jól szemléltet. Összességében a Unibet egy rendkívül jól vezetett vállalat benyomását tette ránk és minden habozás nélkül ajánlanánk bárkinek, aki online szeretne fogadni.
Unibet bónusz 20,000 Ft 100% kezdőbónusz az első befizetésre magyar játékosoknak.
Bővebb információért ha érdekel az ajánlat, akkor kattints a Unibet honlapjára, és olvasd el a promóció részleteket!
Te se hagyd ki az első befizetésed után járó 100%, maximum 20,000 forintos bónusz ajánlatukat.
UnibetSzámlanyitás:

A számlanyitás folyamata rendkívül egyszerű. Kattints a regisztráció gombra a főoldalon, majd add meg az adataidat, erősítsd meg, hogy helyesek, amiket megadtál, fizess be és kész is vagy. Amint megnyitottad a számlád, elérhetővé válnak számodra a UniBet tagoknak nyújtott tartalmak.

Piacok:

Az online fogadóirodák közül itt találhatjuk az egyik legszélesebb bónusz termékpalettát. Az összes hagyományos játékon felül fogadhatunk akár arra is, hogy ki nyeri az amerikai elnökválasztást vagy ki nyeri a legjobb filmszínésznek járó Oscar díjat.

Rendszer és megbízhatóság:

Hogy biztos lehess benne, hogy biztonságban vannak az adataid és a pénzed, a Unibet minden oldalnál kódolást használ és biztonságos tűzfalat pedig a szervereiknél. A Thawte security-t használják, így megnyugodhatsz, hogy az adataid és a pénzed teljesen biztonságban van.

Ügyfélszolgálat:

A Unibet ügyfélszolgálat barátságos és minden problémát villámgyorsan elintéz. Bármikor, amikor problémánk akadt valamivel, lenyűgözött minket az ügyfélszolgálat felkészültsége és segítőkészsége.
Unibet online fogadóiroda bemutatása elérhető bónuszok magyar játékosoknak, sportfogadás bónusz regisztráció után, 100% kezdőbónusz az első befizetésre.
Az Unibet fogadóirodába itt lehet regisztrálni.

Játssz Te is az Unibet élő kaszinójában!

Az internet és a technológia fejlődésének köszönhetően most már az otthonod nyugalmából is részese lehetsz a valódi kaszinók izgalmakkal teli világának. Próbáld ki Te is, megéri!
Mega Moolah egy újabb játékost tett milliomossá
Az Unibet.com szerencsés játékosa 1,17 millió euróval gazdagabban távozott a Mega Moolah progresszív jackpotos játéktól. Rövid időn belül már a második milliomos távozhat az online kaszinóból.

A 48 éves észak svédországi kaszinó játékos pár héttel azután nyert, hogy egy görög játékos, ’Georgios M’, 6,37 millió eurót vett fel ugyanebből a játékból, a valaha nyert legnagyobb online nyereményt.

„Unibet.com létezésének a célja, hogy bárki, bármikor, bárhol részese lehessen a szerencsejáték világának” – nyilatkozta Petter Nylander, az Unibet.com vezérigazgatója.

„Örülünk, hogy egy újabb Unibet.com játékost tettünk milliomossá és ő közel sem volt az utolsó. Még sok nyeremény vár a játékosokra a Unibet.com oldalán.”

A Mega Moolah virtuális nyerőgépet 2006 novemberében vezették be és eltérően a többi online casinóban található jackpotos játékoktól, itt garantált kifizetnek 1-1 nagy jackpotot, mint ahogy a szerencsés svéd is most már 1,17 millió euróval játszhat.

„Teljesen hihetetlen, hogy két hónapja jelentettük be mindenidők legnagyobb online kaszinó nyereményét a Mega Moolah játékgépen és tessék, most egy újabb játékost tett milliomossá.”- mondta Roger Raatgever, a Microgaming vezérigazgatója.

„A játékosok szeretik azt a magas szintű szórakoztatást, amit a játék nyújt, és a jackpotok tényleg lélegzetelállítóak. A jövő is izgalmasnak tűnik a Mega Moolah-nál, mivel ismét 1 millió euró felett van a jackpot és csak emelkedik. Ugyanakkor szeretnék gratulálni a nyertesnek, hogy ő is Mega Moolah milliomos lett.”