A férfiak szeretik a sportot. Szeretik nézni is a sportot. Egyedül és egymással is.

Ha be szeretnél vágódni sportszerető barátodnál, itt az alkalom, hogy megtanuld a 15 legalapvetőbb dolgot a sportnézésről.

1. Kezdjük a legkönnyebben betarthatóval.

Egy nő nem kérdezhet meg olyan alapvető dolgokat egy sportmérkőzés alatt, minthogy „Mennyi az állás?”, „Kik játszanak?” vagy a klasszikus „Melyik csapat a piros?”. Ha van egy bizonyos varázslat bármilyen találkozó nézése közben, akkor ezek a kérdések azonnal kiszívják őket a szobából.

Minden ki van írva. Ha nincs, akkor csak nézni kell egy kicsit, és mindenre rájössz. Ha nem, a kommentátor be fogja mondani. Megígérem.

2. Ha egy mérkőzés a rendes játékidőben nem dől el, és a csapatok hosszabbításra kényszerülnek (labdarúgásnál értelemszerűen csak bizonyos esetekben (pl. világ- és európabajnokság, bajnokok ligája, stb.) fordulhat elő), a nőnek semmilyen körülmények között sem szabad sajnálkoznia a ráadás miatt.

A sportban lévő hosszabbítás egyenlő a szexben lévővel. Az izgalom csak ott kezdődik.

3. Ha a pasid csapata kikap, még véletlenül sem szabad kisebbítened a mérkőzés jelentőségét. A férfi pontosan tudja mit jelentett egy-egy zakó csapatának, így bőven elég, ha együttérző vagy. (Itt most megint lett volna egy szexes utalás, de a rend kedvéért kivágtam, kicsit sok lett volna így back-to-back.)

4. Sportmérkőzés közben a távirányító szent és érinthetetlen a nő számára. Internetes meccsnézés alatt ugyanez vonatkozik az egérre.

5. A nőnek tudnia kell, hogy a felfokozott izgalmak közben a férfi által kiejtett sértő mondatok, erőteljes gesztikulációk, illetve bármiféle elfogadhatatlan cselekvés nem befolyásolja a nővel való kapcsolatát. Ami meccsnézés közben történt, az ott is marad, nincs hatása a szerelem későbbi fázisaira.

6. Meccs közben a nő nem telefonál, főleg nem SMS-ezik. Hasonló hangulatgyilkos, mint az egyes pontban elkövetett hibák.

7. Ha a barátod nem az egyetlen férfi a társaságban, szigorúan tilos bármiféle intim kontaktust részesíteni vele. Nincs nyakcsókolgatás, lábsimogatás, masszírozás. Egyetlen kivétel: A Super Bowl félideje.

8. Egy nőnek idomulnia kell a férfi(ak) kedvenc csapatához, így az ellenfélről kötelessége néhány otromba kifejezést közölnie. A néhány ebben az esetben a társaságban lévő férfiak száma + 0.5. (Szőkéknek: Ha három férfival nézed a találkozót, akkor a meccs folyamán 3.5-nél többször kell szidnod az ellent.)

9. A férfiak éhesek meccs közben. Játékrészenként egyszer a nőnek fel kell ajánlania, hogy hoz valami kaját. Kivétel: Bármilyen baseball meccs. Mi férfiak nem várhatjuk el, hogy a nő mind a kilenc inning alatt kajáért rohanjon. Baseball meccsek alatt elég kétszer kaját hozni: 1. A meccs előtt. 2. A bullpen első játékosának megjelenésekor. (Nem tudod mi az a bullpen? Útmutató az egyes pontban.)

10. A nőnek tudnia kell az adott sportág/adott bajnokság legutóbbi bajnokát. Ha mi is meg tudjuk jegyezni a szülinapodat, a névnapodat és az évfordulót mikor összejöttünk/összeházasodtunk, akkor ez nem egy nagy kérés.

11. Ne mondj semmit, amiben nem vagy biztos. Így például: „Jééé, a Lakers közönsége azt skandálja, hogy Steve Nash, mikor nála van a labda.” Azt skandálják, hogy „defense”, a Lakers közönsége pedig nem skandál semmit, mert a tömeg fele hollywoodi színész, aki az egész meccs alatt kussban van.

12. A nőnek illik röhögnie bármilyen poénon, amit a férfi(ak) mond(anak). Nem kell rájátszani, egy szolid kacaj is megteszi.

13. Vicces megjegyzés a bíróról, az ellenfél edzőjéről vagy a kommentátorról a lehető legjobb dolog, amit a nő tehet egy mérkőzés nézése közben.

14. Egy nőnek tudnia kell, hogy meccsnézés közben Tom Brady, Kobe Bryant, Derek Jeter és Cristiano Ronaldo nem jóképű.

15. A nő hozhat barátnőket meccset nézni, ha betartja az alábbi kettő szabályt: 1. A hozott csajok száma nem lehet több a társaságban lévő férfiak számának a felénél. Ha a férfiak száma páratlan, lefelé kerekítünk. 2. Az összes lánynak tudnia kell az imént felsorolt szabályokat.

Azt hiszem az összes pont teljeséggel betartható bármelyik hölgy számára. Még egy apró megjegyzés: Ha úgy sikerül betartanod ezeket a szabályokat egy meccsnéző társaságban, hogy én is ott vagyok, akkor fennáll a veszély, hogy a következő két hónapban megkérem a kezedet.

Posted in Vip Tipp